Consiliul Educatiei din Abu Dhabi, certificat ISO 27001

Emiratele Arabe Unite. 4 iulie 2011.Consiliul Educatiei din Abu Dhabi (ADEC) a organizat o ceremonie in onoarea diviziei sale IT&C care a primit certificarea ISO 27001 pentru sistemul de management al securitatii informatiei. Dl Mohammed Younis, manager al diviziei IT&C din cadrul ADEC, a spus ca aceasta certificare ISO 27001 decernata de Institutul Britanic de Standardizare (BSI) va garanta clientilor, angajatilor, partilor interesate si partenerilor ADEC implementarea unui sistem de management al securitatii informatiei de talie mondiala.

“Sunt mandru de succesul personalului nostru IT&C, care a primit cea mai distinsa recunoastere pe plan regional si international a aplicarii celor mai bune practici si a celor mai noi solutii din domeniul IT&C,” a declarat directorul general ADEC, dr. Mugheer Khamis Al Khaili, in timpul ceremoniei care a avut loc la Palatul Emiratelor.

“Acest succes se aliniaza viziunii ADEC si scopurilor sale de a ridica serviciile IT&C la cele mai inalte niveluri internationale prin adoptarea dezvoltarilor tehnologice care ofera informatii corecte si acorda o atentie deosebita confidentialitatii si caracterului privat.”

“Certificarea ISO 27001 recunoaste sistemul de management al securitatii informatiei implementat de ADEC, bazat pe puncte de referinta si pe cele mai bune practici acceptate international. Anul trecut, echipa de securitate a informatiei de la ADEC a depus eforturi foarte mari pentru a atinge acest deziderat,” a adaugat dl Younis.

“Suntem fericiti si pentru ca ADEC a primit Premiul pentru Inovatie in Retele in Orientul Mijlociu pe 2011 pentru cea mai buna implementare de sisteme wireless din regiune, gratie implementarii proiectelor de retele wireless in scolile publice din emiratul Abu Dhabi. Inceput anul trecut, proiectul a acoperit 113 scoli pana in prezent si e de asteptat sa includa toate scolile ramase pana in noiembrie anul viitor,” a mai subliniat el.

Premiul recunoaste si rasplateste acei oameni si companii care au facut tot posibilul pentru a urma standardele si pentru a incuraja adoptarea de infrastructuri de ultima ora pentru retelele din toate regiunea. Concursul a cuprins 21 de categorii care au tratat implementarea dedicata utilizatorului final si diverse categorii de companii si de produse.

Castigatorii au fost alesi de membrii unui juriu din industrie, ei insisi profesionisti de prima clasa in retelistica, ca si de analisti din industrie care au lucrat in domeniu si care au studiat adoptarea si utilizarea tehnologiei informatiei in regiune de-a lungul a mai multor ani.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.