ISO 14001 obtinut de furnizor de echipamente pentru semiconductori

Mattson Technology primeste certificarea ISO 14001 pentru inaltele standarde si bunele practici aplicate in managementul mediului

Fremont, California. 23 mai 2012. Mattson Technology, Inc., un important furnizor de echipamente avansate utilizate in fabricare semiconductorilor, a anuntat ca sediul sau central a fost distins cu certificarea ISO 14001 de catre organismul de certificare TUV Rheinland ca recunoastere a inaltelor standarde aplicate de companie in managementul si practicile de mediu. ISO (Organizatia Internationala pentru Standardizare), cel mai mare dezvoltator de standarde internationale din lume, a creat standarul de management al mediului ISO 14001 pentru a ajuta organizatiile:
– Sa isi evalueze zonele in care activitatile lor au un impact asupra mediului inconjurator;
– Sa isi reduca la minim acele procese care afecteaza negativ mediul;
– Sa isi imbunatateasca performanta de protectie a mediului, respectand, in acelasi timp, legile si reglementarile aplicabile si alte cerinte orientate catre mediu.

In momentul de fata, compania Mattson Technology este certificata in conformitate cu urmatoarele standarde:
– ISO 9001:2008 – standardul de management al calitatii pentru unitatile sale de productie, vanzare si service, in privinta procedurilor care indeplinesc constant cele mai bune practici in furnizarea produselor si serviciilor de calitate;
– OHSAS 18001:2007 – standardul sistemului de management al sanatatii si securitatii in munca, care atesta faptul ca Mattson Technology este o organizatie responsabila fata de personalul sau, cu programe de sanatate si securitate care asigura un mediu de lucru sigur si sanatos pentru angajatii si contractorii sai;
– Programul Voluntar de Protectie Cal/OSHA, Cal/VPP – Mattson Technology este singura companie din industria echipamentelor dedicate semiconductorilor care a obtinut nivelul Star, cel mai inalt nivel pe care il pot atinge companiile care si-au implementat programe de siguranta si sanatate pentru a preveni si a controla riscurile asociate locului de munca.

James C. Oswalt, director de calitate, mediu, sanatate si securitate in cadrul Mattson Technology, a declarat cu aceasta ocazie:

“Mattson Technology si-a mentinut dintotdeauna cele mai inalte standarde ale calitatii, sanatatii si sigurantei, si ne mentinem aceleasi standarde ridicate si in privinta eforturilor noastre ecologice. Cultura noastra corporativa de imbunatatire continua ne-a ajutat sa obtinem certificarea ISO 14001, care confirma angajamentul companiei fata de clienti si fata de mediul inconjurator. Certificarea ISO 14001 ne-a ajutat sa ne dezvoltam un lant de aprovizionare prietenos cu mediul, ceea ce reprezinta o cerinta tot mai des intalnita in industria semiconductorilor.

Multi dintre clientii nostri isi doresc ca furnizorii lor sa demonstreze un angajament fata de mediu si sa se conformeze standardelor recunoscute mondial, iar certificarea noastra ISO 14001 confirma ca raspundem preocuparilor clientilor in domeniul mediului. Mattson Technology se axeaza si in continuare pe dezvoltarea durabila, si ne reducem impactul activitatilor asupra mediului in mod activ si neintrerupt. Vom continua sa le aducem imbunatatiri sistemelor noastre de management al calitatii, sanatatii, sigurantei si mediului pentru a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai calitative produse si servicii si pentru a crea o lume mai buna pentru toate partile interesate.”

Mattson Technology, Inc. poiecteaza, fabrica si comercializeaza plachete semiconductoare utilizate in fabricarea circuitelor integrate si furnizeaza echipament de procesare termica rapida, avand clienti din industria semiconductorilor din intreaga lume. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.mattson.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.