Prezentare a platformei de dezvoltare a managementului riscului

ISO 31000 – Managementului riscului

Partea a 4-a discuta platforma de dezvoltare a managementului riscului descris de ISO. Ea debuteaza cerandu-va sa transformati managementul riscului intr-o parte integranta a sistemului de management general din organizatia dvs. si sa folositi aceasta platforma de dezvoltare a managementului riscului pentru a sprijini procesul de management al riscului (prezentat in partea a 5-a).

Apoi, in partea 4.2, vi se cere sa va luati un angajament fata de managementul riscului prin stabilirea unor politici privitoare la managementul riscului, prin formularea unor obiective referitoare la managementul riscului si prin impartirea de responsabilitati in ceea ce priveste managementul riscului.

Part a 4-a reprezinta un proces repetitiv (ciclic). Acest proces repetitiv debuteaza cerandu-va sa va luati un angajament fata de managementul riscului. Apoi vi se cere sa concepeti, sa implementati, sa monitorizati si sa imbunatatiti platforma de dezvoltare a managementului riscului, si sa o faceti in ordinea prescrisa mai sus.

Repetati acest proces ciclic ori de cate ori trebuie sa va schimbati politicile privitoare la managementul riscului, sa va modificati obiectivele referitoare la managementul riscului sau sa va imbunatatiti platforma de dezvoltare.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.