McGinley Support Services atinge standardul de mediu ISO 14001

McGinley este un furnizor britanic de personal si de servicii de suport pentru sectorul feroviar, acreditat Link-Up.

1 septembrie 2011. McGinley Support Services Limited este o companie certificata de mult timp conform standardului calitatii ISO 9001, iar in ultimele 12 luni si-a concentrat eforturile in directia standardului pentru mediu ISO 14001.

In aceasta perioada, afacerea a continuat sa creasca, iar in contextul schimbarilor constante care apar la nivelul industriei si al reglementarilor, standardele ISO i-au permis companiei McGinley sa se descurce excelent si sa foloseasca aceste schimbari pastrand controlul.

“A fost un exercitiu important si aprofundat, care ne ilustreaza angajamentul fata de atingerea celor mai inalte standarde,” a declarat Eugene Meehan, directorul general McGinley.

“Acum putem oferi in mod cert clientilor nostri servicii care sprijina telurile lor legate de mediu – servicii care au fost auditate in mod independent”.

McGinley Support Services Limited furnizeaza servicii de recrutare pentru patru domenii de activitate principale: feroviar, inginerie civila, aeroporturi si utilitati.

Functionarea pe piete ale expertilor inseamna acordarea unei atentii sporite calitatii, sanatatii si sigurantei, iar standardele care se refera la mediu sunt esentiale.

“Atingerea acestui standard ne demonstreaza motivatia in directia excelentei. Auditul ne permite o verificare regulata a sanatatii, ceea ce ne ofera un program de management pentru imbunatatirea continua,” a spus Ty Qureshi, director de calitate si de sisteme in cadrul McGinley. Pentru mai multe informatii despre companie, vizitati www.mcginley.co.uk.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.