Certificare ISO 9001 pt. o companie clienta Offshore

O companie clienta Offshore Group Manufacturing din Mexic primeste certificarea ISO 9001 (managementul calitatii)

Minco Manufacturing obtine certificarea ISO 9001 : 2008 atat pentru unitatea sa de productie din SUA, cat si pentru cea din Mexic

Tucson, Arizona. 22 noiembrie 2011. Minco Manufacturing, un important fabricant de role pentru copiatoare si imprimante si de alte produse cu invelis metalic, a indeplinit cu succes cerintele necesare certificarii conform standardului calitatii ISO 9001:2008. Recunoasterea ISO primita de Minco se aplica sediului sau central din Colorado Springs, Colorado, ca si unitatii sale mexicane de productie din Empalme, Sonora, aflate in Bella Vista Industrial Park.

Ron Eisele, vicepresedintele Minco, a declarat cu aceasta ocazie: “Primirea certificarii ISO reprezinta o realizare exceptionala pentru intreaga noastra organizatie. Atat pentru angajatii nostri, cat si pentru partenerii nostri externi, ea semnifica angajamentul nostru neabatut fata de calitatea produselor. Obiectivul Minco este de a fi cel mai bun furnizor pentru clienti si de a dezvolta si a mentine loialitatea acestora. Compania noastra va folosi aceasta certificare ISO, ca si produsele de calitate pe care le fabricam, drept forte calauzitoare in continuarea traiectoriei noastre de succes.”

Unul dintre liderii mondiali din industria echipamentelor pentru afaceri, Minco Manufacturing a produs peste 20 de milioane de role de fuziune din 1992, adaugandu-si pe parcurs noi capacitati de fabricare a acestora. Pe langa producerea de role si mansoane pentru industria birotica si de alte produse cu invelis metalic pentru o gama larga de industrii, Minco poseda si capacitati de reprelucrare, asamblare si prelucrare de precizie. Clientii din intreaga lume se bazeaza pe produsele Minco de inalta calitate si pe expertiza tehnologica a companiei inca de la infiintarea sa. Pentru mai multe informatii, vizitati www.mincomfg.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.