Certificare ISO 9001 obtinuta de Hunter Industries

Unitatea de productie Hunter din Tijuana, Mexic castiga certificarea ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii

31 august 2011. De la infiintarea sa in 1981, Hunter Industries s-a dedicat furnizarii de produse eficiente si de inalta calitate clientilor sai. Aceasta dedicare fata de calitate incepe prin procesele de proiectare si se extinde unitar in procesele de fabricatie, distributie, formare si service. Ultima dovada a eforturilor depuse de Hunter in directia managementului calitatii este reprezentata de recenta certificare ISO 9001:2008 primita de unitatea de productie Hunter din Tijuana, Mexic.

Certificarea ISO 9001:2008 garanteaza ca standardele si practicile de management al calitatii ale unitatii Hunter din Tijuana indeplinesc cerintele privind eficienta, calitatea, siguranta si mediul – impuse de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO), care este cel mai recunoscut si mai respectat dezvoltator de standarde din lume. Odata cu implementarea acestor standarde, clientii si angajatii pot avea siguranta ca Hunter utilizeaza cele mai bune practici de management al calitatii, valabile in fiecare aspect al operatiunilor unitatii.

Unitatea Hunter din Tijuana functioneaza din 2004, fabricand in principal valve plastice pentru irigatii si alte produse pentru utilizare intensiva. Aceasta unitate din Tijuana a fost construita pentru a urma indeaproape conditiile de lucru, standardele calitatii si facilitatile destinate angajatilor instalate in sediul central de productie al companiei din San Marcos, California. Odata incheiat procesul de certificare ISO 9001:2008, Hunter asteapta cu nerabdare continuarea traditiei sale de a furniza produse de inalta calitate in urmatorii ani de activitate. Pentru mai multe detalii, accesati http://www.hunterindustries.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.