Companiei Air Arabia i se acorda certificarea ISO pentru managementul serviciilor IT

Air Arabia, prima si cea mai importanta companie low cost din orientul mijlociu si Africa de nord, a anuntat ca a primit certificarea ISO/IEC 20000-1:2011 pentru sistemul de management al serviciilor din domeniul tehnologiei informatiei, ca recunoastere a inaltelor standarde pe care compania le-a atins in implementarea serviciilor IT.

Certificarea ISO/IEC 20000-1 a fost acordata in urma unui audit riguros realizat de Institutul britanic de standarde- British Standards Institution (BSI)-asigurand faptul ca sistemul de management al serviciilor IT opereaza la cele mai inalte standarde.

Acest demers reflecta dedicarea companiei Air Arabia in stabilirea unei culturi de imbunatatire si invatare continua in cadrul propriului departament IT.

Certificarea ISO/IEC 20000-1 demonstreaza inaltul nivel de eficienta al companiei in oferirea de servicii specifice precum si in capacitatea de imbunatatire continua a serviciilor IT, in concordanta cu dezvoltarea pe plan mondial a industriei IT cat si cu propriile cerinte ale companiei.

Comentand asupra evenimentului, d-l Adel Ali, CEO Air Arabia Group, a declarat: ”Obtinerea certificarii ISO 20000 pentru sistemul de management al serviciilor IT demonstreaza angajamentul nostru pentru imbunatatirea permanenta si pentru diseminarea informatiilor si inovatiilor in cadrul organizatiei.

Acceptam cu mandrie acest prestigios certificat din partea BSI, care consolideaza eforturile noastre de a imbunatati calitatea serviciilor pe care le prestam”.

Domnul Theouns Kotze, director regional BSI pentru orientul mijlociu si Africa de nord, a declarat: “ Aceasta importanta achizitie reprezinta o piatra de hotar pentru Air Arabia catre excelenta si inovatie. Certificarea ISO/IEC 20000 demonstreaza faptul ca Air Arabia detine mijloace de control si proceduri adecvate pentru a furniza servicii IT de calitate, competitive ca pret. As dori sa felicit intrega echipa, managementul superior si tot personalul care a fost implicat in implementarea acestui proiect”.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.