Datum primeste certificarea ISO 9001

Datum obtine certificare ISO 9001 pentru managementul calitatii si performantele la standarde inalte

Certificarea Organizatiei Internationale pentru Standardizare (ISO) recunoaste calitatile producatorului de sisteme de depozitare de inalta densitate Datum (http://www.datumfiling.com) – accentul pus pe clienti, capacitatile de conducere si imbunatatirea continua.

15 iunie 2011. Emigsville, Pennsylvania. Datum se alatura acum celor peste 32000 de organizatii din Statele Unite ale Americii care sunt certificate ISO gratie inaltelor standarde demonstrate in calitatea afacerilor si in capacitatile de conducere. Organizatia Internationala pentru Standardizare este o federatie globala alcatuita din organisme nationale de standardizare reprezentand peste 130 de tari. Dezvoltat de aceasta federatie, ISO 9001 este un standard international al calitatii a carui certificare o pot obtine organizatiile de orice marime, de la afaceri mici de familie, pana la cele mai mari corporatii internationale si institutii guvernamentale.

Bazandu-se pe cele opt principii ale managementului calitatii, Datum si-a castigat certificarea ISO multumita accentului pus pe clienti, capacitatilor de conducere, implicarii oamenilor, abordarii orientate spre procese, imbunatatirii continue, abordarii bazate pe fapte a luarii de decizii si relatiilor mutual avantajoase cu furnizorii.

Certificarea ISO 9001 are avantaje imediate pentru o companie, dintre care: un personal motivat si calitatea imbunatatita a produselor, performanta financiara si procese operationale. Certificarea ISO creste si reputatia afacerii, relatiile cu clientii si cu furnizorii, ca si controlul managerial.

“Compania Datum este onorata sa primeasca certificarea ISO 9001 si sa se alature, astfel, sirului de companii din intreaga lume cu standarde similare in calitatea afacerilor si in capacitatile de conducere,” a spus Thomas Potter, presedintele Datum.

Primul certificat de asigurare a calitatii a fost emis de ISO in 1983, care continua sa fie primul registru pentru sistemele de management din America de Nord. Peste 982000 de organizatii de pretutindeni sunt certificate ISO 9001 in prezent. Pentru a afla mai multe despre certificarea ISO 9001 primita de Datum, vizitati: http://www.datumfiling.com.

Infiintata in 1968, Datum este o companie de familie la a doua generatie, companie care fabrica sisteme de depozitare si de arhivare care indeplinesc aproape orice nevoie. Incepand cu produse de organizare simple pentru spatii de lucru, Datum s-a dezvoltat de atunci pana la a avea o unitate de productie de 120000 de picioare patrate in Emigsville, Pennsylvania. Acolo sunt produse peste 20 de linii de produse pentru o varietate de nevoi organizatorice si de depozitare in siguranta.
sursa: www.prweb.com

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.