Alliance Memory anunta recertificarea ISO 9001:2008

San Carlos, California. 20 martie 2012. Producatorul de memorii SRAM si DRAM Alliance Memory a anuntat obtinerea recertificarii ISO 9001:2008 pentru unitatile sale de productie din California. Compania detine certificarea calitatii ISO 9001 pentru managementul calitatii din anul 2009.

ISO 9001:2008 (cea mai recenta versiune a acestui standard certificabil) este recunoscut international pentru promovarea unei abordari orientate spre procese dedicate imbunatatirii eficacitatii unui sistem de management al calitatii, cresterii satisfactiei clientilor si indeplinirii cerintelor acestora.

Certificatul ISO 9001 indica o verificare independenta a faptului ca Alliance Memory indeplineste cerintele standardului. Evaluarea a avut in vedere procesele pe care compania le foloseste pentru a garanta calitatea si imbunatatirea continua.

Certificatul obtinut de Alliance Memory (#QMS-0266b) a fost emis de Intertek, unul dintre cei mai recunoscuti si mai reputati furnizori de evaluari ISO din intreaga lume. Intertek a inregistrat certificarea Alliance Memory in urma incheierii cu succes a unei serii de evaluari a sistemului calitatii aplicand abordarea ciclica PDCA (Planifica – Executa – Verifica – Actioneaza).

Compania Alliance Memory a fost infiintata in anul 2006 cu scopul de a furniza circuite integrate de memorie sectorului industrial si celui al comunicatiilor. Initial, produsele sale au constat din circuitele de memorie SRAM asincron, o linie de produse achizitionate in totalitate de la Alliance Semiconductor. De atunci, compania si-a extins liniile de produse pentru a include si circuite de memorie DRAM sincron si a mai achizitionat si linia SRAM asincron de la ZMD AG. Compania si-a continuat colaborarea cu toti partenerii producatori care se aflau in relatii cu Alliance Semiconductor.

“ISO 9001:2008 este un program care se orienteaza spre clienti, iar obiectivele si procedurile programului calitatii companiei Alliance Memory se indreapta si ele catre satisfactia clientilor si catre inlesnirea metodelor prin care acestia sa faca afaceri cu noi,” a declarat Richard G. Ward, director de calitate si logistica la Alliance Memory. “Calitatea nu se refera numai la produs, ci la tot ceea ce face toata lumea din companie.”

Alliance Memory este o companie privata cu sediul central in San Carlos, California, si birouri regionale in Regatul Unit, Germania, Franta si Asia de Sud-Est. Pentru mai multe informatii despre Alliance Memory, vizitati www.alliancememory.com. Pentru detalii despre programul calitatii implementat de companie, vizitati www.alliancememory.com/contacts/quality.htm.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.