BMT obtine certificarile ISO 14001 si OHSAS 18001

Certificarile pentru mediu si siguranta se alatura celei pentru calitate, ISO 9001, obtinute tot anul acesta

17 octombrie 2012. Compania din Statele Unite BMT Scientific Marine Services (BMT), o filiala a grupului international de inginerie maritima si consultanta in managementul riscului BMT Group Ltd, a anuntat ca a obtinut certificarile standardelor ISO 14001:2004 pentru sistemul de management al mediului si OHSAS 18001:2007 pentru sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale.

Ca parte a procesului de acreditare, BMT si-a implementat un sistem de management al sanatatii, sigurantei si mediului anul acesta pentru a-si demonstra conformitatea cu aceste standarde recunoscute pe plan international.

“Obtinerea certificarilor OHSAS 18001 si ISO 14001 subliniaza angajamentul BMT de a crea un mediu de lucru sigur pentru angajatii nostri si pentru clientii nostri, ca si indeplinirea responsabilitatii noastre sociale de a aplica practici eficiente din punct de vedere energetic si constiente de problemele mediului,” a declarat Tom Johnson, presedintele BMT Scientific Marine Services.

Certificarile obtinute de BMT au fost acordate de Det Norske Veritas (DNV), in urma unui audit extrem de riguros. Tot DNV a certificat anul acesta BMT Scientific Marine Services si conform standardului ISO 9001:2008.

BMT Scientific Marine Services Inc ofera servicii de monitorizare a integritatii si de monitorizare structurala, de prevedere si de verificare a performantei tuturor tipurilor de platforme marine fixe si mobile. Pentru mai multe informatii, vizitati www.scimar.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.