Certificare ISO 13485 obtinuta de HansaMatrix

HansaMatrix castiga certificarea medicala ISO 13485 pentru dispozitivele medicale

25 iulie 2011. HansaMatrix a primit de curand certificarea medicala ISO 13485 : 2003 care demonstreaza inalta calitate a proceselor de fabricare si permite fabricarea de dispozitive medicale si furnizarea de servicii asociate.

HansaMatrix, care are in alcatuirea sa companiile Hanzas Elektronika, SIA si sucursalele, Ventspils Elektronikas Fabrika, SIA, detine doua fabrici in care s-au facut mari investitii, echipate cu tehnologie de ultima ora, in Letonia.

Compania – care are peste zece ani de experienta in spate – ofera sisteme electromedicale exclusiviste, incluzand proiectarea, dezvoltarea si fabricarea de circuite integrate, ansamble de sisteme complexe si modare de produse complete.

Prin dobandirea noii certificari ISO 13485, HansaMatrix poate dovedi ca ofera produse la cele mai inalte standarde ale fabricarii clientilor existenti sau potentiali care isi doresc furnizori certificati conform ISO 13485.

HansaMatrix mai detine si prestigioasele certificari recunoscute pe plan international ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii si ISO 14001:2004 pentru managementul mediului.

Vizitati site-ul companiei, http://www.hansamatrix.com, pentru a afla mai multe informatii.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.