ISO 26000 – Responsabilitatea sociala este o problema vitala

Ministrul Industriilor din Liban afirma ca responsabilitatea sociala este o problema vitala

El a declarat acest lucru in cadrul unui atelier organizat de LIBNOR pe tema ISO 26000

Beirut, Liban. 14 iulie 2011. Ministrul Industriilor din Liban, Vrej Sabounjian, a declarat recent ca responsabilitatea sociala este o problema vitala, avand o influenta substantiala asupra factorilor economici si sociali din Liban.

“Parteneriatul social si etica de lucru intre angajatorii si angajatii din cadrul institutiilor reprezinta esenta responsabilitatii sociale,” a explicat el.

Comentariile sale au survenit in timpul inaugurarii unui atelier organizat de Institutia Libaneza de Standarde (LIBNOR) care are ca subiect specificatiile ISO 26000 in privinta responsabilitatii sociale. Evenimentul a avut loc la hotelul Radison-Martinez din Ain al-Mreisseh, in prezenta directorului general al Ministerului Informatiilor, Hassan Falha, si a unei pleiade de demnitari de rang inalt.

“Aceste concepte constituie o prioritate in intreaga lume, tinandu-se multe conferinte internationale pe tema valorificarii rolului integritatii si drepturilor omului, ca si a drepturilor angajatilor si a securitatii la locul de munca,” a mai spus el, subliniind ca: “aceasta problema permite cresterea nivelurilor de performanta si a calitatii.”

This entry was posted in Articole. Bookmark the permalink.