Certificari ISO si OHSAS pentru Electronic Recyclers International

Unitatea din Washington a Electronic Recyclers International obtine certificarile ISO si OHSAS

12 mai 2011. Electronic Recyclers International (ERI), o companie care recicleaza deseuri electronice, a anuntat ca a primit scrisorile oficiale de inregistrare si de certificare din partea auditorului independent QMI-SAI Global prin care se dovedeste faptul ca locatia ERI din Auburn, Washington este in prezent oficial certificata ISO 14001 si OHSAS 18001.

Organizatia Internationala pentru Standardizare emite standarde globale pentru afaceri, guverne si societate. Certificarea sa ISO 14001 se adreseaza managementului mediului. Primirea aprobarii in acest domeniu reflecta faptul ca ERI a indeplinit sau a depasit standardele internationale din domeniu, reducandu-si la minim efectele nocive asupra mediului, efecte cauzate de activitatile sale, si ca, de asemenea, compania a obtinut dovada imbunatatirii continue a performantei sale ambientale.

Certificarea OHSAS 18001 reprezinta un standard de evaluare a sanatatii si securitatii la locul de munca pentru sistemele de management al sanatatii si securitatii. Standardul a fost creat cu scopul de a ajuta organizatiile sa controleze riscurile legate de sanatate si siguranta. El a fost dezvoltat ca raspuns la cererea covarsitoare privind un standard recunoscut prin intermediul caruia organizatiile sa poata fi evaluate si certificate.

“Este o onoare si de o mare importanta pentru noi, cei de la ERI, ca unitatea noastra din Washington a fost recunoscuta ca fiind in conformitate cu standardele ISO si OHSAS,” a spus John Shegerian, presedintele consiliului de administratie al ERI. “La ERI, a fi ecologisti face parte din ADN-ul nostru cultural. Noi facem ceea ce spunem ca facem si ne tinem promisiunile in fiecare zi, la nivel national, si ne straduim din rasputeri sa gasim noi cai de a ne reduce emisiile, punand la dispozitie, in acelasi timp, cel mai sigur mediu de munca posibil pentru oamenii pe care ii angajam.

A fi certificati ISO si OHSAS la doua categorii atat de importante are o semnificatie deosebita pentru noi. Este si o dovada a garantiei oferite clientilor nostri ca unitatea noastra functioneaza in conditii de siguranta si intr-un maniera care protejeaza mediul. Vom fi foarte mandri sa ne expunem scrisorile de certificare in unitatea noastra din Auburn.”

Electronic Recyclers International, avand sediul central in Fresno, are o licenta de dezasamblare si reciclare de televizoare, monitoare, computere si alte tipuri de echipament electronic.

sursa: www.waste-management-world.com

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.