Fabricile Scott Bader obtin certificari OHSAS 18001 si ISO 14001

Echipele de asigurarea calitatii si de operatiuni ale Scott Bader din Marea Britanie si din Orientul Mijlociu au primit acreditarile suplimentare ISO si OHSAS.

Unitatea de productie Scott Bader din Dubai a castigat acreditarea ISO 14001, in timp ce unitatea din Marea Britanie si-a adaugat OHSAS 18001 la lista acreditarilor deja obtinute – ISO 9001 si ISO 14001. Toate fabricile chimice Scott Bader produc specialitati chimice intermediare si rasini poliesterice nesaturate si gelcoat-uri.

Odata cu obtinerea recentei acreditari ISO 14001 de catre Scott Bader din Orientul Mijlociu, toate cele cinci fabrici de specialitati chimice, aflate in Marea Britanie, Franta, Croatia, Dubai si Africa de Sud sunt in prezent complet acreditate atat cu ISO 9001, cat si cu ISO 14001. Aceasta investitie de a obtine ambele acreditari ISO reflecta angajamentul companiei de a-si mentine standardele calitatii si de a minimaliza, in acelasi timp, impactul activitatilor sale asupra mediului.

Unitatea de productie din Northamptonshire a obtinut acreditarea OHSAS 18001 adoptand unele dintre cele mai bune practici de la unitatea Scott Bader din Amiens, Franta, care a fost acreditata OHSAS 18001 de-a lungul mai multor ani. Grupul tinteste sa asigure cele mai inalte niveluri de sanatate si de siguranta la locul de munca, accentul managerial cazand considerabil asupra asigurarii bunastarii tuturor angajatilor; iar acest lucru se aliniaza culturii si filosofiei Scott Bader, axate foarte puternic pe oameni.

Dl Philip Bruce, directorul general al grupului, a declarat: “Consiliul de administratie este foarte incantat ca Scott Bader din Orientul Mijlociu si din Marea Britanie au primit aceste doua acreditari foarte importante, ISO 14001 si OHSAS 18001.

Suntem foarte dedicati cauzei de a produce produse chimice foarte performante si de inalta calitate, care sa fie, de asemenea, pe cat posibil de prietenoase cu mediul inconjurator. Respectand sanatatea si siguranta angajatilor nostri si pe cele ale vizitatorilor tuturor unitatilor noastre, nu facem niciun compromis, mai ales in acele zone cheie in care siguranta este critica in fabricile noastre chimice, in depozite sau in laboratoarele de studiu.” sursa: www.netcomposites.com

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.