Certification Europe i-a acordat trei certificari unui Centru de conferinte

CCD a primit certificarile ISO 9001, ISO 14001 si BS7499 la numai optsprezece luni de la deschiderea sa

Dublin, Irlanda. 31 mai 2012. Organismul de certificare ISO Certification Europe i-a acordat Centrului de Conferinte Dublin (CCD) certificarile ISO 9001 pentru managementul calitatii, ISO 14001 pentru managementul mediului si BS7499 – standardul britanic pentru securitate – in cadrul unui eveniment care a avut loc de curand in incinta CCD. CCD a obtinut toate cele trei certificari dupa 18 luni de la inaugurare, ceea ce este o realizare exceptionala pentru orice organizatie, subliniind dedicarea centrului fata de furnizarea de servicii de talie internationala.

“Suntem incantati ca am obtinut certificarile BS7499, ISO 9001 si ISO 14001 de la organismul de certificare ISO Certification Europe, deoarece acest lucru ne consolideaza angajamentul fata de dezvoltarea durabila si asigurarea calitatii, datorita echipei noastre dedicate si entuziaste,” a comentat directorul administrativ al centrului, Austin McCormack. “Procesul de evaluare clar structurat si sugestiile in cunostinta de cauza oferite de Certification Europe in timpul auditului au adaugat un plus de valoare afacerii noastre.”

Pentru a obtine certificarea ISO 9001, CCD si-a finalizat procesul de audit extern, in timpul caruia a fost elogiat de Certification Europe pentru abordarea sa orientata catre clienti si pentru serviciul clienti impecabil.

Standardul de management al mediului ISO 14001 s-a potrivit obiceiurilor ecologiste de care centrul a dat dovada inca de la deschiderea sa: energia electrica de la CCD este generata 100% din surse regenerabil, centrul stabilindu-si anul acesta un obiectiv de reciclare de 85 % in ceea ce priveste deseurile din cladire. Certification Europe considera ca eforturile companiei de a transforma centrul de conferinte intr-un loc de intalnire sunt demne de admiratie.

Ciarán O’Malley, director de dezvoltare a afacerii la Certification Europe, a declarat: “Angajamentul CCD de a aplica cele mai inalte standarde cu ajutorul certificarilor ISO 9001, ISO 14001 si BS7499 fac ca centrul de conferinte sa fie un loc de intalnire sustenabil si orientat catre clienti. Eforturile consecvente ale companiei de a proiecta si de a conduce o afacere durabila si eficienta, care le ofera servicii de calitate clientilor sai, reprezinta un lucru la care ar trebui sa aspire toate organizatiile.”

CCD s-a deschis in septembrie 2010 si este primul centrul de conferinte din Irlanda dedicat exclusiv acestui scop. Inca de la inceput, centrul de conferinte cu amprenta neutra de carbon s-a dedicat implementarii unei politici de protectie a mediului, care a inclus informarea si indrumarea organizatorilor de evenimente din centru in directia punerii la punct a unor evenimente cat mai ecologiste, centrul detinand si un calculator online al amprentei de carbon, care ii ajuta pe vizitatori sa isi compenseze aceasta amprenta. Infrastructura CCD include sisteme de incalzire si de racire a apei extrem de eficiente, care recupereaza 70 % din energia generata de aerul evacuat, refolosind-o in cladire. Pentru mai multe informatii despre initiativele de mediu si de calitate ale centrului, vizitati www.theccd.ie.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.