Companie de distributie a apei obtine certificari ISO

Compania de distributie a apei Maynilad obtine certificari ISO pentru mai multe locatii

Quezon City, Filipine. 12 mai 2012. Compania Maynilad Water Services, Inc. a fost distinsa recent cu certificarile ISO 9001 pentru managementul calitatii, ISO 14001 pentru managementul mediului si OHSAS 18001 pentru managementul sanatatii si securitatii; certificarile se aplica intregului sau sistem de distributie a apei.

“Suntem foarte mandri de aceasta realizare, deoarece o certificare ISO pentru multiple locatii este mai dificil de obtinut si de pastrat decat o singura certificare ISO,” a declarat Ricky Vargas, presedintele Maynilad.

Vargas a adaugat ca, in cazul unei certificari ISO pentru multiple locatii, este important ca cei in cauza sa se asigure ca fiecare subunitate functioneaza in conformitate cu standardele internationale, atat in mod individual, cat si colectiv. In caz contrar, certificarea intregii unitati poate fi retrasa.

Sistemul de distributie a apei oferit de Maynilad este cel mai lung sistem de felul sau certificat ISO in Filipine, fiind alcatuit din 6900 kilometri de conducte si sapte statii de pompare care includ propriile rezervoare in zona vestica a aglomeratiei urbane Manila. Acesta se intinde din North Caloocan pana in provincia Cavite si le furnizeaza celor aproape 8 milioane de clienti peste 2000 milioane litri de apa potabila in fiecare zi.

Certificarea reprezinta o premiera pentru Maynilad datorita locatiilor multiple acoperite si a sistemului de management integrat. Maynilad este, de asemenea, si prima companie filipineza care a primit certificarea ISO 14064:2006 pentru verificarea si cuantificarea emisiilor de gaze cu efect de sera si pentru reducerea amprentei de carbon. In total, Maynilad detine 40 de certificate ISO pentru 14 locatii. Pentru mai multe informatii, vizitati www.mayniladwater.com.ph.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.