Bluedrop primeste certificarea ISO 9001:2008

10 mai 2012. Bluedrop Performance Learning Inc. (www.bluedrop.com) a anuntat astazi ca a primit certificarea ISO 9001:2008 pentru conceperea si dezvoltarea de programe de formare pentru trei dintre locatiile sale din Canada. ISO 9001:2008 este un standard international pentru implementarea si imbunatatirea sistemului de management al calitatii dintr-o organizatie. Certificarea ISO este foarte apreciata in numeroase domenii, dintre care industria apararii si cea aerospatiala.

Bluedrop s-a axat dintotdeauna pe conceptul de management total al calitatii, de-a lungul timpului trecand prin mai multe audituri privind calitatea impuse de unii dintre cei mai mari clienti ai sai. Compania s-a decis de curand sa isi supuna procesele si abordarile utilizate unui riguros proces de certificare.

“Misiunea Bluedrop este de a oferi solutii de invatare valoroase si de inalta calitate, care sa le permita clientilor si angajatilor nostri sa isi indeplineasca intregul potential,” a declarat Emad Rizkalla, presedintele Bluedrop. “Faptul ca principalele noastre sedii sunt certificate ISO garanteaza ca, in timpul acestei faze de crestere intensa a companiei, standardele se aplica pentru a continua sa le oferim ce avem mai bun clientilor nostri.”

Bluedrop Performance Learning este o companie inovatoare in procesul de invatare eficace la locul de munca; serviciile sale sunt destinate persoanelor interesate, corporatiilor, dar si sectorului public.

Prin dezvoltarea si implementarea unor tehnologii practice de invatare, Bluedrop le ofera mai multe sanse oamenilor si ajuta la imbunatatirea performantei de ansamblu a corporatiilor. CoursePark® este o solutie cloud de management al educatiei care apartine companiei Bluedrop, alcatuita din peste 5000 de cursuri online tinute de terte parti.

Platforma CoursePark s-a lansat in 2011 si are deja peste 50000 de utilizatori din 100 de tari. Ea vizeaza sa schimbe in intregime invatarea la locul de munca. Bluedrop este si unul dintre liderii recunoscuti in furnizarea de solutii pentru aparare si aerospatiu, oferind materiale personalizate pentru cursurile online, dispozitive virtuale de formare si simulari in realitatea virtuala destinate clientilor internationali din domeniul militar si al aviatiei comerciale.

Infiintata in 1992, compania Bluedrop detine sase locatii in Canada si Statele Unite. (dupa o stire mmdnewswire.com)

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.