Umeco obtine certificatul AS9100C

Umeco primeste certificarea AS9100C pentru operatiunile sale cu materiale structurale

16 mai 2012. Umeco a anuntat ca a primit certificarea AS9100C pentru operatiunile sale cu materiale structurale din orasele engleze Manchester si Derby.

Potrivit directorului general al Umeco Structural Materials Europe, David Bernard, AS9100C este standardul pentru cele mai bune practici in aerospatiu, iar scopul acestei certificari este de a mentine si de a creste calitatea si de a permite o livrare prompta a produselor. Certificarea AS9100C insista asupra folosirii unor instrumente de calitate, care sunt utilizate in mod regulat conform standardului auto ISO TS 16949, a mai spus David.

In conformitate cu cerintele AS9100C, s-a confirmat ca angajamentul fata de cresterea calitatii este unul asumat in intreaga companie, care isi serveste clientii din sectoarele aviatic, al apararii si al aerospatiului. Clientii celorlalte segmente ale companiei ar putea primi asigurari comparabile privind calitatea prin intermediul altor certificari ale standardelor internationale.

Printre cerintele suplimentare care figureaza in standardul AS9100 editia C se numara urmatoarele:
• Abordarea managementului proiectelor;
• Abordarea metodei de management al riscului intr-un mod oficial;
• Masurarea calitatii si livrarea la timp a produselor;
• Asigurarea faptului ca metodele de realizare a produselor propuse sunt tratate prin mijloace structurate si controlate;
• Asigurarea luarii de masuri corespunzatoare atunci cand nu sunt atinse obiectivele propuse;
• Documentarea controlului proceselor pentru a descoperi si a solutiona elementele sensibile, cerintele speciale si caracteristicile principale.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.umeco.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.