O agentie de urbanism obtine ISO 9001

O agentie de urbanism din Maroc obtine certificarea ISO 9001 pentru calitate

Khénifra, Maroc. 9 mai 2012. Agentia de Urbanism Khénifra (AUKH), infiintata in 2007, a primit marti certificatul calitatii ISO 9001: 2008, care i-a fost acordat in timpul unei ceremonii organizate sub patronajul ministrului fondului locativ, urbanismului si politicii oraselor.

Auditat la sfarsitul lunii decembrie anul trecut de Bureau Veritas Quality International (BVQI), sistemul de management al calitatii (SMC) implementat de institutie a fost declarat ca fiind in conformitate cu cerintele standardului international ISO 9001: 2008.

Domeniul de aplicare a acestei certificari acopera aproape in totalitate domeniile de activitate ale agentiei, si anume conducerea, gestiunea resurselor umane, elaborarea de documente de urbanism si de studii urbanistice, emiterea de note informative, gestiunea urbana, ca si achizitiile si tranzactiile imobiliare.

Aceasta certificare dovedeste dorinta ministerului tutelar de a inzestra tara cu institutii care vin in intampinarea nevoilor cetatenilor, raspunzand asteptarilor acestora in domeniul gestiunii si planificarii urbane, se specifica intr-un comunicat de presa dat publicitatii de minister.

AUKH si-a fondat politica referitoare la calitate sprijinindu-se pe mai multe pricipii, dintre care:
• Stabilirea unui cadru de referinta pentru amenajarile urbane si rurale, recuperand astfel lipsurile in materie de documente urbanistice;
• Aprofundarea studiilor privind marile artere de circulatie si problematica dezvoltarii teritoriale prin intermediul unor studii sectoriale si specifice;
• Dezvoltarea unor proiecte urbane integrate;
• Rapiditatea si transparenta in solutionarea cererilor de autorizatii cu ajutorul unui ghiseu unic;
• Imbunatatirea si multiplicarea actiunilor de sensibilizare si de comunicare;
• Respectarea valorilor morale, oferind transparenta si simplicarea serviciilor administrative.

In comunicat se mai mentioneaza si ca agentia se axeaza pe acordarea de sprijin investitorilor in proiectele lor si pe valorificarea resurselor umane in cadrul unui plan de formare si de management al carierelor, adaptat la dezvoltarea competentelor. Pentru mai multe informatii, vizitati www.aukh.ma.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.