Equinix obtine certificarea ISO 27001

Securitatea centrelor de date: Equinix obtine certificarea ISO 27001 pentru centrele sale de date din Elvetia

19 august 2011. Equinix Elvetia anunta ca a obtinut certificarea ISO 27001, care are ca obiectiv evaluarea sistemelor de management al securitatii informatiei.

Potrivit comunicatului de presa dat publicitatii de companie, Equinix Elvetia a trecut cu succes auditul necesar recunoasterii atingerii standardului ISO 27001, ceea ce i-a permis obtinerea certificarii pentru fiecare dintre centrele sale de date localizate in Geneva si in Zurich.

Procesul de certificare ISO 27001 este efectuat de un organism neutru si independent, care evalueaza functionarea unui centru de date, ca si ansamblul aplicatiilor, sistemelor, proceselor si serviciilor furnizate de colaboratorii interni si externi ai organizatiei auditate.

Vizitati site-ul http://www.equinix.com pentru mai multe informatii despre prestigioasa companie sau adresa http://www.equinix.com/company/news-and-events/press-releases/Equinix-Earns-ISO-27001-Certification-For-Data-Centers-In-Switzerland pentru a consulta comunicatul de presa dat de aceasta in urma certificarii ISO 27001.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.