Sancor obtine certificarea ISO 9001 pentru centrul sau de distributie

23 august 2011. Centrul de distributie al companiei Sancor din Don Torcuato, provincia Buenos Aires, a obtinut de curand certificarea standardului internaional ISO 9001:2008 din partea organismului de acreditare Det Norske Veritas S.A.

Certificarea principalului centru de distributie al Sancor, care se afla la km 25,5 pe Autostrada Panamericana, implica indeplinirea tuturor cerintelor sistemului de management al calitatii in procesele de primire si de distribuire a produselor, oferind o garantie a securitatii si a fiabilitatii.

Este de remarcat ca acest centru de distributie a fost inaugurat in 1996, masoara o suprafata acoperita de 11000 m² si este echipat cu cea mai avansata tehnologie. Centrul are o capacitate de depozitare de 3,9 milioane de kg/litri si peste 3000 de paleti. El poseda camere de stocare speciale pentru produsele lactate refrigerate.

Sistemul sau automatizat ii permite sa dea un raspuns rapid si eficient primirii, transportarii si depozitarii paletilor care sosesc la centru, Sancor servind peste 160 de distribuitori exclusivi, 370 supermarketuri si 73 de comercianti en-gros, printre alti distinsi clienti. Pentru mai multe informatii, vizitati pagina web a companiei, www.sancor.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.