Companii thailandeze certificate OHSAS 18001

Trei filiale thailandeze certificate ISO ale companiei Teijin Limited obtin premiul national pentru sanatatea si siguranta la locul de munca in 2011

Tokyo, Japonia. 22 august 2011. Grupul Teijin a anuntat ca filialele sale producatoare de fibre de poliester din Thailanda, Teijin Polyester Limited (TPL), Teijin Limited (TJT) si Teijin Cord Co., Ltd. (TCT), au primit fiecare in parte premiul national pentru sanatatea si siguranta la locul de munca in 2011 din partea Ministerului thailandez al Muncii. TPL a primit acest premiu in mod consecutiv timp de noua ani, TJT, timp de sapte ani, iar TCT, timp de patru ani.

Acest premiu anual a fost infiintat in 1986 pentru a recunoaste activitatile exceptionale din domeniu mediului, sigurantei si sanatatii in Thailanda. Cei care aplica sunt evaluati in functie de politicile si de initiativele lor, conform unor criterii variate elaborate de Departamentul de Protectie a Muncii si de Asistenta Sociala din cadrul Ministerului Muncii.

Cele trei companii Teijin si-au implementat diverse initiative pentru a creste sensibilizarea fata de siguranta angajatilor, inclusiv un program prin care diferitele departamente si-au impartasit informatii despre activitatile lor privind siguranta. Companiile au organizat si inspectii ale sigurantei efectuate de managerii de varf, printre care s-au numarat si presedintii lor.

Companiile Teijin au fost certificate conform standardelor ISO 9001 pentru sistemele de management al calitatii si ISO 14001 pentru sistemele de management al mediului. TPL si TJT au fost certificate si conform standardului OHSAS 18001 pentru sistemele de management al sanatatii si securitatii ocupationale.

Avand sedii in Tokyo si Osaka, Japonia, Teijin este un grup international tehnologic care desfasoara activitati in opt domenii principale: fibrele aramidice, fibrele de carbon si materialele compozite, fibrele de poliester, materialele plastice, filmele, domeniile medical si farmaceutic, comercializarea produselor din fibre si domeniul IT. Pentru mai multe informatii despre toate activitatile grupului, vizitati http://www.teijinfiber.com/english.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.