Gateway Analytical obtine acreditare ISO 9001

Pittsburgh, Pennsylvania. 29 august 2011. Gateway Analytical a primit astazi certificarea Organizatiei Internationale pentru Standardizare (ISO), cel mai mare dezvoltator si editor de standarde internationale din lume, pentru sistemul de management al calitatii dupa care sunt efectuate procesele laboratorului sau analitic, conform standardului ISO 9001:2008.

Inainte de aceasta certificare iso 9001, sistemul companiei a fost supus unui audit intens efectuat de UL DQS Inc., unul dintre cele mai importante cinci organisme de certificare din lume. Nu au fost descoperite neconformitati.

“Este o realizare foarte semnificativa in istoria companiei noastre,” a spus David Exline, vicepresedinte la Gateway Analytical. “Am consacrat o cantitate substantiala de timp si de resurse pentru a ne asigura ca sistemul nostru de management al calitatii, ca si testele analitice care rezulta de aici sunt de o certa valoare.”

Gateway Analytical a fost infiintata in octombrie 2010, specializandu-se in: teste stiintifice farmaceutice si industriale, identificare si caracterizare de particule si servicii de examinare a probelor din investigatiile criminalistice.

Pe langa certificarea ISO 9001:2008, Gateway Analytical urmareste si certificarea ASCLD/LAB 2011. Compania este in prezent inregistrata la Administratia Alimentelor si Medicamentelor din Statele Unite (FDA) si este in conformitate cu bunele practici de productie.

Cu sediul in Gibsonia, Pennsylvania, Gateway Analytical , LLC are parteneriate cu acele companii care au nevoie de analize de laborator de inalta calitate si nu au timpul necesar, resursele sau capacitatile efectuarii unor analize specializate si cuprinzatoare. Prin metode conventionale si inovatoare de testare, compania ofera servicii profesioniste de laborator si solutii analitice destinate industriilor farmaceutica, criminalistica si stiinta materialelor.

Gateway Analytical apartine de ChemImage Corporation, lider in tehnologia si aparatura imagistica chimica. Pentru mai multe informatii despre Gateway Analytical, sistemul sau de management al calitatii sau serviciile sale, vizitati compania la adresa web www.gatewayanalytical.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.