Sonoma Wine Company obtine ISO 22000 si HACCP pentru siguranta alimentara
5 martie 2012. Unitatea de productie Sonoma Wine Company aflata in American Canyon a obtinut certificarea ISO 22000 (standard pentru siguranta alimentara) pentru al doilea an consecutiv, ramanand astfel “prima si singura” unitate de vinificatie care sa fi dobandit aceast titlu in statul California, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.
Certificarea include un program bine documentat de siguranta a alimentelor HACCP, care permite unitatii sa manipuleze vin vrac importat, se mai precizeaza in comunicat. Unitatea din American Canyon ofera servicii contractuale clientilor de terta parte din sectorul vinicol, cum ar fi zdrobirea strugurilor, depozitarea vinului vrac, depozitarea in butoaie si imbutelierea vinurilor.
“Aceasta certificare a calitatii si a sigurantei alimentare este o realizare semnificativa, care ne ofera un avantaj distinct de diferentiere fata de concurenta,” a declarat Mark Castaldi, directorul general al unitatii Sonoma Wine din American Canyon.
Sonoma Wine Company este o firma de vinificatie care ofera servicii complete. Compania detine cinci unitati localizate in districtele Sonoma si Napa. Obtinerea certificarilor ISO 22000 si HACCP ii mai permite companiei si sa comercializeze vinurile vrac importate. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul http://sonomawineco.com.