HCD obtine calificarea ISO 9001

14 septembrie 2011. Furnizorului de servicii de manufacturare electronica HCD (Holmes Circuit Design), cu sediul in Letchworth, i-a fost acordata recent certificarea standardului pentru managementul calitatii ISO 9001:2008.

Comentand pe marginea acestui eveniment, directorul general si cofondatorul HCD, Gene Holmes, a declarat:

“Suntem incantati ca am fost acreditati in urma lunilor de munca grea depusa de intreaga forta de munca a companiei. Fiind o afacere care se bazeaza pe calitatea serviciilor, ne mandrim cu fabricarea unor produse la cele mai inalte standarde, la costuri rezonabile, livrate la timp. De curand, multe dintre comenzile noastre au venit de la contractanti din sectoarele militar si aerospatial, incluzand aici circuite pentru echipamentul de testare la sol pentru BAE, un proiect complet de modare pentru Goodrich si componente pentru aparatele radio din avioanele Tornado fighter pentru Ultra.”

“Adoptarea ISO 9001 ne da posibilitatea de a demonstra ca am atins standardele recunoscute international in privinta managementului calitatii, nu numai pentru produsele noastre, cat si pentru abilitatea noastra de a oferi constant un nivel al serviciilor care creste satisfactia clientilor. De fapt, rata de pastrare a clientilor nostri ajunge in prezent la peste 90%. Un avantaj suplimentar al implementarii ISO 9001 este ca ne va ajuta in cresterea noastra planificata pe termen scurt si mediu, caci studiile demonstreaza ca toate companiile sunt de parere ca aceasta alcatuieste fundamentul imbunatatirii si excelentei in afaceri. Acesta nu este decat primul stadiu al programului nostru in ceea ce priveste calitatea, iar atentia noastra se concentreaza acum asupra obtinerii certificarii AS9100 in 2012.”

Pentru informatii suplimentare despre Holmes Circuit Design, accesati www.hcduk.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.