Auditori interni ai sistemului calitatii ISO 9001

Autoritatea Marina din Panama este auditata in vederea acreditarii sistemului calitatii conform ISO 9001:2008

18 septembrie 2011. Departmentul Porturilor si Industriilor Maritime Auxiliare al Autoritatii Marine din Panama (AMP) va avea auditori interni ai sistemului integrat al calitatii ISO 9001:2008, dupa ce unii functionari vor incheia un curs de formare de baza prin care vor fi capabili sa evalueze implementarea unui sistem de management al calitatii in departamentul lor.

Demersul Autoritatii Marine din Panama vizeaza implementarea acestuia, certificarea conform standardului recunoscut international ISO 9001:2008 si includerea problemei raspunderii departamentului fata de mediu, ca si de sanatatea si siguranta tuturor angajatilor sai.

Coordonatorul cursului de formare a fost ing. Bertina Herrera Aria, care s-a alaturat echipei de evaluatori tehnici ai Consiliului National pentru Acreditare din Panama si care este consultant certificat al Ministrului Comertului si Industriei pe problema acreditarii laboratoarelor. Aflati mai multe informatii despre Autoritatea Marina din Panama accesand www.amp.gob.pa.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.