Hotelul Princesa Yaiza din Canare obtine certificarea ISO 9001:2008

Lanzarote, Spania. 12 octombrie 2011. Sistemul de management al calitatii implementat de hotelul de apartamente cu profil balnear Princesa Yaiza a fost rasplatit cu certificarea ISO 9001:2008, in urma unui audit exhaustiv efectuat de Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA).

Aceasta certificare ISO 9001:2008 demonstreaza ca Princesa Yaiza continua sa se dedice pe deplin calitatii si vine in completarea certificarii UNE 182 (marca Q emisa de ICTE – Institutul pentru Calitatea Turismului din Spania).

Inca de la inceput, Princesa Yaiza – care este o luxoasa locatie de cinci stele aflata in Playa Blanca, Lanzarote – si-a luat angajamentul de a-si gestiona in mod eficient, dar si de a-si imbunatati continuu toate sistemele sale de functionare. In aceasta directie, conducerea hotelului este de parere ca un aspect esential este comunicarea deschisa si sincera cu clientii si partenerii sai, aceasta ajutand la detectarea ocaziilor de imbunatatire.

In plus, hotelul mai foloseste si alte instrumente – cum ar fi vizitatorii surpriza, auditurile, grupurile de imbunatatire etc. – pentru a-si monitoriza, analiza si ameliora serviciile. Pentru mai multe informatii, vizitati www.princesayaiza.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.