Accudynamics premiat prin recertificarea ISO 9001:2008

Premiul este o consecinta a auditului de supraveghere de terta parte efectuat de registrul NQA, care a dovedit ca Accudynamics aplica un sistem de management al calitatii

11 octombrie 2011. Accudynamics, un fabricant de componente de precizie destinate echipamentelor medicale si de diagnosticare, a primit recertificarea ISO 9001:2008 ca rasplata a mentinerii unui sistem de management al calitatii. Recertificarea a fost acordata dupa ce un audit de supraveghere de terta parte efectuat de registrul NQA a dovedit ca sistemul de management al calitatii din cadrul Accudynamics functioneaza la parametrii necesari.

ISO 9001:2008 este o certificare ISO recunoscuta international, care garanteaza ca o anumita unitate de productie indeplineste un set de cerinte riguroase si cuprinzatoare dictate de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO).

“Recertificarea ISO 9001 reprezinta o realizare importanta pentru noi, deoarece da posibilitatea clientilor nostri de a face afaceri cu Accudynamics avand o incredere deplina,” a declarat vicepresedintele de vanzari si marketing al Accudynamics, Tom Winkelmann.

Compania a primit pentru prima data certificarea ISO 9001:2008 in 2010 si planuieste sa si-o reinnoiasca anul viitor. Pentru informatii suplimentare despre companie, vizitati www.accudynamics.com

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.