InfoFort castiga certificarea ISO 9001:2008

5 septembrie 2011 . Specialistul in managementul documentelor InfoFort a obtinut certificarea ISO 9001:2008 prin care isi dovedeste angajamentul fata de calitatea proceselor.

Companiei InfoFort, care apartine grupului Aramex, i-a fost decernata certificarea de Institutul Britanic de Standarde (BSI). Standardul ISO 9001 (managementul calitatii) acopera toate operatiunile furnizorului de solutii de management al informatiilor si documentelor, fiind o dovada a sistemului inteligent de management al calitatii implementat de InfoFort.

Compania este de parere ca, odata cu extinderea geografica a domeniului operatiunilor sale, certificarea ISO se va comporta ca un punct de referinta global pentru clientii si partenerii companiei.

“Anuntul de astazi subliniaza un angajament pe termen lung fata de calitate, fiind ceea ce ne-am dorit sa demonstram fiecarui client in ultimii 15 ani, pe fiecare piata pe care o deservim,” au fost cuvintele lui Abed Shaheen, director general al InfoFort.

“La InfoFort, muncim in fiecare zi pentru a ne indeplini promisiunea de a ajuta la pastrarea capitalului de cunostinte si intelectual, de a proteja datele si de a da posibilitatea progresului pentru indivizi, afaceri si economii. Vom continua sa ne concentram atentia asupra indeplinirii promisiunilor luate de InfoFort prin furnizarea de solutii inovatoare, sigure si prietenoase cu mediul, in acord cu cerintele in continua evolutie privind managementul informatiei ale clientilor nostri locali, regionali si internationali,” a adaugat el. Pentru mai multe informatii, vizitati www.infofort.com

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.