LRQA obtine ISO 28000 de la UKAS

Acreditare a lantului de aprovizionare: LRQA obtine ISO 28000 de la UKAS

9 septembrie 2011. Lloyds Register of Quality Assurance (LRQA) a primit certificarea ISO 28000 din partea United Kingdom Accreditation Service (UKAS).

Certificarea se refera la sistemele de management al securitatii lantului de aprovizionare si a fost dezvoltata de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) ca raspuns la cererea din industrie pentru un standard care sa imbunatateasca securitatea lantului de aprovizionare.

Steve Williams, director tehnic loctiitor la LRQA, a spus: “Cele mai multe organizatii au intr-un fel legatura cu lantul de aprovizionare pentru a asigura continuitatea afacerii lor si sunt vulnerabile daca aprovizionarea este intrerupta. LRQA este incantat sa fie primul organism de certificare acreditat de UKAS in ceea ce priveste ISO 28000; acest standard sprijina o abordare a securitatii orientata spre managementul riscului si ofera organizatiilor un fundament pe care isi pot cladi alte initiative complementare.”

Acreditarea ISO primita de LRQA demonstreaza conformarea sa la exigentele cerinte ale standardului ISO 28000, mai ales in ceea ce priveste securitatea informatiei de care se tine cont in timpul evaluarilor de terta parte, ca si expertiza tehnica si competenta generala a organismului de certificare. Pentru mai multe informatii, vizitati www.lrqa.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.