Kinedyne China obtine certificare ISO 9001

Kinedyne a anunţat că instalaţia de producţie în Nantong, China, a obtinut recent certificarea ISO 9001 : 2008 a Sistemului de Management al Calitatii (SMC). Facilitatea de la Nantong produce cele mai multe dintre produsele companiei, inclusiv dispozitive de securitate pentru marfă / pieselor de schimb auto şi sectoarele guvernamentale şi este cea de-a doua locatie Kinedyne care obtine această certificare ISO 9001 pentru managementul calităţii recunoscuta la nivel internaţional.

Kinedyne Corp – un producător integrat vertical de echipamente de securitate a marfurilor – oferă o gamă largă de capabilităţi, inclusiv producţia sintetica web, confectii metalice, tratamentul termic, placari, electrocoating, vopsire şi fabricare a ansamblurilor de curele.

“Procedura pentru a obţine certificarea ISO 9001 necesită o analiză detaliată a proceselor-cheie in intregul fabricii”, spune Peter Miko, in caliatate de director general Kinedyne. “Noi am fost capabil sa identificam acele operaţiuni care sunt critice pentru afacerea noastră şi de a le simplifica prin eliminarea de măsuri care nu au fost esenţiale pentru livrarea de produse de calitate pentru clienţii noştri. A fost un proces dificil, am dobândit o mare cantitate de informaţii cu privire la operaţiunile noastre. Aceste date ne vor ajuta să facem inbunatatiri dramatice sistemului nostru de management al calităţii.” (www.ccjdigital.com)

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.