Mears Group Inc. primeste certificarea calitatii ISO 9001:2008

17 mai 2011. Mears Group Inc., lider in forajul orizontal directional, gratie angajamentului sau catre imbunatatirea continua, a primit certificarea recunoscuta international ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii.

β€œIn urma unei evaluari exigente a proceselor noastre si antrenand fiecare angajat in acest proiect special, provocarea unui certificat ISO 9001 : 2008 a permis companiei noastre sa se ridice la un standard mai inalt al calitatii care se raspandeste nu numai in mentalitatea intregii noastre echipe, dar mai ales in modul in care facem lucrurile aici, la Mears,” a comentat Neil Smith, vicepresedinte la Mears Group.

Unul din telurile cheie urmarite de Mears in obtinerea certificarii calitatii ISO 9001:2008 este de a depasi asteptarile clientilor prin aplicarea celor mai bune practici in toate aspectele companiei – de la dezvoltarea afacerii pana la managementul proiectelor, de la operatiunile de pe teren pana la prelucrarea datelor de feedback de la clienti.

Mears a apelat la ABS Quality Evaluations Inc. ca registru acreditat pentru a efectua auditurile externe ale numeroaselor procese din diversele locatii ale companiei, ceea ce a condus la decernarea finala a certificarii in aprilie 2011.

Mears Group a obtinut certificarea calitatii ISO 9001:2008 pentru divizia sa de foraj orizontal directional (certificatul nr. 45626), ca si pentru divizia de solutii de integritate (certificatul nr. 45396).

Mears Group Inc. este unul din cei mai mari furnizori de foraj orizontal directional din lume, posedand 27 de turle de foraj, cu capacitatea de a instala tevi de pana la 60 de inci in diametru, ceea ce reprezinta un record in aceasta industrie. Va rugam sa vizitati www.mears.net pentru mai multe amanunte despre companie.

sursa: www.trenchlessonline.com

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.