Graham obtine acreditarea ISO 14001

Graham, comerciantul de instalatii, a obtinut cu succes acreditarea ISO 14001 pentru filiala sa din Bromford Lane, Birmingham, gratie imbunatatirii continue a performantei sale fata de mediu.

ISO 14001, care este un standard acceptat la nivel international, a fost conceput pentru a pastra un echilibru intre mentinerea rentabilitatii si reducerea impactului asupra mediului in acelasi timp. La randul lor, cei care cumpara de la un comerciant acreditat, cum ar fi Graham, pot ajuta la atingerea tintei de constructie sustenabila, prin care cel putin 25% din totalul materialelor de contructie trebuie sa aiba surse responsabil alese.

In mod similar, asociatiile si firmele de constructie de resedinte care incorporeaza materiale acreditate ISO 14001 sunt capabile sa stranga puncte suplimentare sub egida standardului Codul pentru Case Sustenabile, iar acest lucru transforma compania Graham intr-o sursa extrem de atractiva de asemenea produse.

Indeplinind cerintele standardului ISO 14001, filiala Graham din Bromford Lane este capabila sa-si demonstreze angajamentul fata de mentinerea conformitatii atat legale, cat si de reglementare, prezentandu-se, in acelasi timp, ca o afacere cu o gandire avansata, constienta de problemele de mediu.

Ian Kenny, director de marketing la Graham, a comentat: “Castigarea acreditarii ISO 14001, urmand proceduri de evaluare stricte, demonstreaza dedicarea noastra de a reduce impactul Graham asupra mediului. La randul sau, aceasta acreditare ofera clientilor nostri incredere si garantia faptului ca Graham este o companie constienta de problemele de mediu.”
Pentru a afla mai multe informatii despre Graham, puteti vizita site-ul http://www.graham-group.co.uk

sursa: www.professionalbuildersmerchant.co.uk

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.