Kimray obtine certificarea ISO 29001 pentru calitatea in industria petroliera

Oklahoma City, SUA. 30 noiembrie 2012. Kimray, o companie din Oklahoma care produce utilaje petroliere si dispozitive de control, a primit de curand doua certificari extrem de apreciate in sectorul sau de activitate.

Kimray a obtinut certificarea Specificatia Q1 emisa de Institutul American al Petrolului (American Petroleum Institute – API) si certificarea ISO/TS 29001:2007 pentru conformitatea cu standardul international emis de Organizatia Internationala pentru Standardizare. Ambele standarde, recunoscute la nivel national si international, au fost concepute pentru industria petrochimica si a petrolului si gazelor naturale.

Procesul de certificare API Q1 si ISO/TS 29001 i-a impus companiei implementarea unor modificari procedurale, initierea unor programe de formare, intocmirea unei documentatii imbunatatite si ajustarea sistemelor de operare la toate nivelurile proceselor de productie, dupa cum a precizat Kimray intr-un comunicat de presa.

Compania va fi auditata din sase in sase luni pentru a garanta conformitatea neintrerupta cu cerintele acestor standarde.

Certificarea ISO 29001 ne recunoaste eforturile de a le furniza clientilor nostri din intreaga lume cele mai bune produse posibile,” a declatat David Hill, CEO-ul Kimray. “Doresc sa ii felicit pe toti angajatii nostri pentru daruirea de care au dat dovada si pentru munca in echipa depusa pentru atingerea acestui tel,” a mai spus Hill.

Infiintata in 1948, compania are peste 700 angajati care servesc o baza de clienti in continua crestere. Kimray prelucreaza fier, otel si aluminiu, ca si materiale termoplastice, pentru a construi o linie completa de supape de control, de termostate, de pompe de glicol si de alte dispozitive de control. Produsele Kimray sunt utilizate pentru a controla temperatura, nivelul lichidului in vasele sub presiune, debitul lichidelor si gazelor. Pentru mai multe informatii, vizitati www.kimray.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.