Eastern Industrial Automation obtine certificarea ISO 9001: 2008

Compania a primit de curand certificarea ISO 9001:2008, care ii permite sa serveasca o gama extinsa de clienti

Manchester, Marea Britanie. 28 octombrie 2012. Eastern Industrial Automation (EIA) a anuntat ca a obtinut de curand certificarea ISO 9001:2008 pentru activitatile de productie si de service ca urmare a indeplinirii tuturor cerintelor de audit. Eastern Industrial Automation detine certificarea ISO 9001 pentru activitatea de distributie inca din anul 1991. Odata cu dobandirea acestei certificari, compania urmareste sa obtina o mai buna capacitate de a servi numerosi clienti producatori de echipamente originale.

Eastern Industrial Automation este un furnizor mondial de produse de automatizare, de componente pentru masini-unelte, de sisteme de miscare rectilinie, de piese pentru rulmenti si de alte piese si componente. In plus, compania detine mai multe reprezentante comerciale si unitati de service dedicate ramurilor industriale care utilizeaza aceste produse.

Noua certificare ISO 9001:2008 se aplica sistemului de management al calitatii implementat de companie pentru distributia industriala cu ridicata, ceea ce, potrivit lui Jonathon Brock, administratorul sistemului, va creste considerabil nivelul serviciilor si calitatii oferite de EIA clientilor sai. De asemenea, Eastern Industrial Automation si-a finalizat si rigurosul proces de certificare a activitatilor de proiectare si construire a ansamblurilor de precizie. Aceasta certificare ii permite compania ofere un deviz atunci cand clientii ii solicita certificarea ISO 9001 centrului de asamblare.

Publicat de Organizatia Internationala pentru Standardizare, standardul ISO 9001:2008 se refera la sistemele de management al calitatii si a fost conceput pentru a identifica organizatiile care indeplinesc constant nevoile clientilor, in timp ce respecta si toate cerintele legislative si de reglementare. In plus, certificarea ISO 9001:2008 identifica si companiile si organizatiile care isi manifesta efortul de a creste continuu satisfactia clientilor cu ajutorul aplicarii eficiente si al imbunatatirii sistemului de management al calitatii.

Potrivit lui Geoffrey Filker, patronul companiei, aceasta certificare ii va oferi EIA numeroase sanse in industria asamblarii, legate de clientii producatori de echipamente originale – cei noi, ca si cei existenti. Certificarea ISO 9001 subliniaza angajamentul constant fata de calitatea si serviciile la cel mai inalt nivel oferite clientilor din intreaga lume.

Infiintata in 1963, Eastern Bearings Inc. le furniza initial piese mecanice fabricilor textile din New England . In prezent, Eastern Bearings, Inc. a devenit Eastern Industrial Automation deoarece si-a largit gama de produse de automatizare industriala si de servicii conexe oferite. Pentru mai multe informatii despre acestea, vizitati www.easternia.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.