Parcari publice certificate ISO

Directia de parcari publice din Monaco este rasplatita prin certificari internationale ISO

1 octombrie 2011. Dupa mai bine de un an si jumatate de pregatiri si de eforturi depuse, directia de parcari publice a principatului Monaco este acum oficial certificata conform standardelor ISO 9001 pentru calitate si ISO 14001 pentru mediu.

Aceasta este o mare premiera pentru directia de parcari publice a principatului Monaco, deoarece a devenit, astfel, primul serviciu public care a primit o dubla certificare. In prezenta ministrului de stat Michel Roger, a consilierei guvernamentale pe probleme de echipament, mediu si urbanism, Marie-Pierre Gramaglia si a ansamblului agentilor care lucreaza in directia de parcari publice a principatului Monaco, asociatia franceza de standardizare (AFNOR) a rasplatit directia prin doua certificate ISO, subliniind activitatea importanta desfasurata de aceasta in ceea ce priveste respectarea mediului inconjurator.

AFNOR a acordat aceste doua certificari directiei de parcari publice a principatului Monaco, subliniind ca aceasta raspunde “numeroaselor exigente ale celor doua standarde, inscriindu-se pe deplin in asteptarile guvernului princiar monegasc, de a tinde spre o administratie moderna, de calitate si care respecta mediul inconjurator.”

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.