SIX SIGMA primeste certificarea AS9100 editia C

4 octombrie 2011. Six Sigma (o unitate a companiei Winslow Automation, Inc.) a anuntat ca sistemul sau de management al calitatii (SMC) a fost certificat cu succes conform standardului AS9100C (AS/EN/JISQ9100:2009 si ISO 9001:2008).

Editia C reprezinta ultima versiune a standardului AS9100, care si-a extins domeniul pentru a include aviatia, spatiul si apararea, ca si sistemele marine si la sol folosite in aplicatiile de aparare. Aceasta versiune include cateva cerinte noi care pun accentul pe urmatoarele elemente: planificarea, managementul proiectelor, managementul riscului, aderarea stricta a documentiei procedurilor, masurari riguroase ale calitatii si masuri corective pentru incurajarea compatibilitatii produselor a caror functionare este esentiala in diverse misiuni.

Standardul asigura alinierea la strategia Grupului International pentru Calitate Aerospatiala (IAQG) privind performata livrarii la timp, monitorizarea oficiala a tendintelor de satisfactie a clientilor si planurile oficiale prin care se asigura imbunatatirea continua.

Certificarea AS9100C primita de unitatea din Milpitas, California extinde capacitatile aerospatiale ale Six Sigma, permitand companiei sa furnizeze clientilor solutii si servicii de inalta calitate si rentabile ca pret. Aceasta realizare a fost posibila gratie palmaresului detinut de Six Sigma in privinta expertizei juridice oferite clientilor, ca si standardelor calitatii si fiabilitatii care sunt esentiale pentru clienti si pentru clientii acestora.

Pentru informatii suplimentare, vizitati www.sixsigmaservices.com si www.winslowautomation.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.