Certificari ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001 pentru unitatea de prelucrare

Apto Solutions obtine certificarile ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001 pentru unitatea sa de prelucrare din Milpitas,California

Milpitas, California, 30 septembrie 2011. Apto Solutions, un lider mondial in servicii de recuperare si de deparasare de bunuri IT, a anuntat astazi ca unitatea sa din Milpitas, California, este inregistrata in conformitate cu standardele internationale ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.

“Aceste certificari recunosc meritul politicilor consacrate ale companiei si arata angajamentul nostru de a asigura produse si servicii de calitate pentru clientii nostri si un mediu de lucru sigur pentru angajatii nostri,” a declarat Jeff Jones, presedintele consiliului de administratie. Sistemul de management integrat implementat de Apto Solution controleaza riscurile asociate administrarii echipamentului tehnologic scos din uz si retras de pe piata si se bazeaza pe o organizare ierarhica a strategiilor de management responsabil in timpul procesului de reparare/repunere pe piata/reciclare pana la debarasarea finala de produs.

In ultimii zece ani, compania Apto Solutions a oferit cele mai bune servicii ecologice de recuperare si de deparasare de bunuri IT unor organizatii internationale de varf, fiind considerata un deschizator de drumuri in industria infloritoare a acestui gen de servicii. Apto Solutions are locatii in Atlanta, Milpitas (Silicon Valley) si Austin. Apto Solutions pune la dispozitie o gama larga de servicii, printre care se numara dezinstalarea, logistica inversa, reconditionarea, schimbarea functiei produselor, reciclarea responsabila si revinderea. Compania mai ofera si servicii de ultima generatie pentru securitatea datelor organizatiilor cu care colaboreaza. Vizitati www.aptosolutions.com pentru informatii suplimentare.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.