BT obtine certificarile EMAS si ISO 14001 pentru managementul mediului

BT devine astfel primul operator spaniol certificat conform standardului european EMAS. BT si-a incheiat si auditul anual privind conformitatea cu standardul ISO 14001 pentru protectia mediului.

20 septembrie 2011. BT a anuntat ca si-a incheiat cu succes auditul anual pentru reinnoirea certificarii standardului ISO 14001 si ca a obtinut certificarea EMAS (Schema Comunitara de Management si de Audit de Mediu).

Aceste certificari recunosc eforturile depuse de BT in privinta eficientei energetice, a reciclarii deseurilor si a reducerii consumului de hartie. In momentul de fata, BT este singura companie spaniola de telecomunicatii acreditata EMAS, un standard voluntar al Uniunii Europene care recunoaste organizatiile care si-au implementat un sistem de management al mediului si care si-au luat un angajament de imbunatatire continua, verificat de auditori independenti.

In mod similar, conformitatea cu standardul international ISO 14001 garanteaza detinerea unui sistem de management al mediului cu ajutorul caruia compania isi reduce impactul asupra mediului, respectand, in acelasi timp, legislatia in vigoare. In acest sens, BT publica anual o declaratie privind mediul inconjurator in care sunt stranse date despre activitatile sale de vanzare si de furnizare de servicii si solutii IT&C, ca si despre aspecte ca proiectarea si instalarea serviciilor de suport tehnic. Pentru mai multe informatii, vizitati www.bt.es.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.