Posta Maroc certificata ISO 9001

Departamentul “Amana Messagerie Nationale” al Postei Maroc certificat ISO 9001

6 iulie 2011. Posta Maroc a anuntat ca departamentul sau de mesagerie “Amana Messagerie Nationale” a fost certificat ISO 9001:2008 de catre organismul de certificare Bureau Veritas Maroc.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii de Posta Maroc, aceasta certificare vine sa incoroneze demersul catre calitate in care s-a angajat departamentul de mesagerie, fiind rodul unui proces de imbunatatire continua a calitatii serviciilor oferite clientilor si partenerilor.

Activitatile prestate de “Amana Messagerie Nationale” acopera strangerea, transportul si livrarea coletelor pe intreg teritoriul marocan prin intermediul retelei sale de centre si de agentii Amana, aceste activitati avand loc garantat in cele mai scurte perioade de timp posibile (Amana Express si Amana Iltizam).

“Aceasta distinctie pentru managementul calitatii constituie un veritabil angajament fata de excelenta al managerilor si al angajatilor in profitul clientilor, partenerilor si comunitatii, ea reprezentand si dezvoltarea capitalului de incredere de care se bucura institutia”, se subliniaza in comunicatul Postei Maroc. sursa: www.aufaitmaroc.com

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.