Producator de otel castiga certificarile ISO 14001 si OHSAS 18001

Statul Orissa, India. Compania producatoare de otel Adhunik Metaliks, cu sediul in Chadri Haripur, in apropiere de Kuanrmunda, in districtul Sundargarh, a obtinut prestigiosul certificat ISO 14001 pentru eficientul sau sistem de management al mediului. Compania a mai obtinut, de asemenea, si certificarea OHSAS 18001 pentru managementul eficient al sanatatii si securitatii ocupationale. Certificarile au fost decernate in urma auditurilor efectuate de agentia Bureau Veritas Certification din Kolkata.

Directorul departamentului de mediu in cadrul companiei Adhunik Metaliks, dl Satyendrapal Singh Dhaka, a spus ca aceasta realizare a fost posibila multumita indrumarilor date de directorul general Manoj Agrawal in privinta managementului mediului si al sanatatii si securitatii la locul de munca.

Compania Adhunik Metaliks Limited face parte din grupul Adhunik, care mai detine si acreditarile ISO 9001:2008 si ISO/TS 16949. Puteti consulta mai multe informatii despre activitatile si certificarile grupului la adresa http://www.adhunikgroup.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.