Ajegroup Venezuela castiga certificarea ISO 9001

Filiala mexicana a companiei peruviene detine certificarea ISO 22000

8 august 2011. Sediul venezuelean al companiei peruviene Ajegroup a fost certificat ISO pentru a treia oara conform standardului international al calitatii ISO 9001, calificare decernata pentru excelenta sistemului sau de management al calitatii, potrivit portalului venezuelean Dinero.

Organismul de certificare ISO 9001 implicat a fost Bureau Veritas Certification, el emitand certificarea in urma auditarii proceselor de producere, ambalare si comercializare a apelor si a bauturilor nealcoolizate; s-a constatat ca Ajegroup respecta standardele calitatii in toate procesele sale.

“Este o realizare foarte mare pentru companie, care sprijina inalta calitate a proceselor prin care ne elaboram toate produsele”, a declarat Franz Añañoso, asistentul directorului general.

Urmatorul pas pe care si l-a propus compania din Venezuela este obtinerea certificarii ISO 22000, care este deja valabila in filiala mexicana Ajegroup si care descrie sistemele de management al securitatii alimentelor.

Puteti gasi mai multe informatii despre certificarile companiei multinationale cu filiale in 20 de tari la adresa http://www.ajegroup.com/calidad-certificaciones.php.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.