Ultimate Linings obtine certificarea ISO 9001

11 noiembrie 2011. Compania Ultimate Linings a fost evaluata de ABS Quality Evaluations, Inc. si s-a constatat ca se afla in conformitate cu cerintele impuse de standardul international ISO 9001:2008.

Sistemul de management al calitatii implementat (implementare iso 9001) de companie este aplicabil comercializarii, vanzarii si distribuirii produselor de inalta calitate din hibrid poliuretan – poliuree destinate diferitelor cerinte privind acoperirea industriala.

In urma auditului, compania Ultimate Linings a primit certificatul ISO 9001:2008. Acest prestigios certificat pentru managementul calitatii este recunoscut in intreaga lume si reprezinta o rasplata pentru angajamentul total al companiei de a oferi servicii de cea mai buna calitate tuturor clientilor sai.

De peste 20 de ani, Ultimate Linings se numara printre cei mai importanti furnizori de acoperiri industriale. Ultimate Linings exceleaza in industria sa prin furnizarea de produse din poliuretan si poliuree care ofera solutii de acoperire de inalta calitate. Formulele produselor industriale Ultimate Linings sunt rezistente la abraziune, la apa, la explozii si din punct de vedere chimic.

In prezent, compania are filiale pe intreg teritoriul Statelor Unite si extern, adaugand permanent ca parteneri noi distribuitori internationali. Ultimate Linings isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari din intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ultimatelinings.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.