Certificare ISO 22000 obtinuta de Alltech

Alltech Vietnam primeste certificarea ISO 22000 : 2005 pentru siguranta alimentara

15 noiembrie 2011. Compania multinationala Alltech a anuntat ca fabrica sa din Dong Nai, Vietnam a primit de curand certificarea internationala ISO 22000 : 2005 pentru siguranta alimentelor. Certificarea ISO 22000 este in conformitate cu angajamentul continuu luat de companie fata de asigurarea calitatii.

“Alltech se dedica misiunii de a detine numai unitati certificate conform celor mai inalte standarde,” a declarat Matthew Smith, directorul Alltech in regiunea Asia-Pacific. “Consumatorii impun o trasabilitate si o transparenta totale din partea furnizorilor lor. Alltech urmeaza aceasta tendinta si, procedand astfel, ne vom indeplini scopul de a depasi asteptarile clientilor nostri.”

Alltech a inceput sa lucreze pe piata vietnameza in 1994 si si-a deschis un birou de reprezentanta in Ho Chi Minh City in 2000. Ca o consecinta a dezvoltarii constante, Alltech Vietnam s-a mutat in Dong Nai in 2006, unde si-a extins operatiunile si a construit o fabrica de productie, care include o unitate cu utilaje de ultima ora dedicate fermentarii in stare solida. Fabrica beneficiaza de expertiza a patru tehnicieni cu norma intreaga care se ocupa continuu de controlul calitatii produselor.

“Functionand conform sistemului nostru strict de control al calitatii, care indeplineste cerintele standardelor si reglementarilor mondiale conforme cu ISO 22000, putem fi siguri ca ne aflam pe o pozitie privilegiata in ceea ce priveste furnizarea de tehnologii si de solutii de asigurare a calitatii adaptate nevoilor clientilor nostri si ca vom fi la inaltimea viitoarelor provocari,” a declarat Steve Bourne, vicepresedintele Alltech. “Datorita certificarii ISO 22000, fabrica noastra va oferi si mai multa flexibilitate, permitand dezvoltarea unei abordari si mai personalizate a dorintelor clientilor intr-una din tarile in care compania s-a dezvoltat cel mai rapid,” a adaugat vicepresedintele.

Obiectivul national de sporire a numarului de ferme de animale si cererea crescanda pentru imbunatatirea calitatii carnii ofera oportunitati si provocari imense industriei furajelor in urmatorii ani. Pentru mai multe informatii, vizitati www.alltech.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.