DAT Services obtine certificarea ISO 9001:2008

Discovery Air Technical Services (reparatii de mentenanta si de revizii tehnice) obtine certificarea ISO 9001:2008 pt managementul calitatii

Quebec City, Canada. 10 noiembrie 2011. Discovery Air Technical Services (DATS), o filiala detinuta integral de Discovery Air Inc., a anuntat recent obtinerea cu succes a certificarii internationale ISO 9001:2008 pentru calitate.

ISO 9001:2008 este un standard pentru sistemele de management al calitatii (SMC) recunoscut la nivel mondial. Prin intermediul unei evaluari efectuate de un auditor independent, DATS a obtinut certificarea ISO 9001 demonstrand faptul ca procedurile sistemului sau de management al calitatii incurajeaza imbunatatirea continua, ceea ce are ca rezultat produse de o excelenta constanta.

“DATS continua sa se plaseze pe pozitia de lider global in serviciile de reparatii de mentenanta si de revizii tehnice,” a comentat Remy St-Martin, vicepresedintele companiei. “Aceasta noua certificare a sistemului de management al calitatii nu va aduce in mod direct beneficii numai clientilor nostri actuali, ci ne va da posibilitatea de a atrage mai multe contracte cu o baza de clienti care impune folosirea inaltelor standarde. Alaturandu-se unui mediu in care imbunatatirea continua este o parte a culturii corporative, DATS poate garanta ca toata clientela sa primeste intotdeauna un produs care ii depaseste asteptarile, la un pret competitiv.”

Discovery Air Technical Services (DATS) detine aprobarile Transport Canada pentru aeronavele DASH-8, Boeing 737, CRJ 100/200, SAAB 340 si ERJ 135/145, urmand sa adauge in curand si alte tipuri de aeronave in catalogul sau de referinte. Unitatea de mentenanta DATS din Quebec City ofera o gama larga de servicii de sudura, inginerie si prelucrare, aeroelectronice, reparatii etc. Discovery Air Inc. este o companie de aviatie canadiana care detine peste 140 de aeronave si are peste 850 de angajati. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.discoveryair-ts.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.