White Aluminium Extrusion obtine o serie de certificari ISO

White Aluminium Extrusion LLC, o companie nascuta din asocierea Masharie LLC, o filiala privata a Dubai Investments PJSC, si White Aluminium Enterprises LLC, a anuntat primirea a cateva recunoasteri in industria sa, printre care certificatul ISO 9001:2008, certificarea Qualicoat si certificarea Jotun PE-SDF Approved Applicator.

Khalfan Al Suwaidi, directorul general al White Aluminium Extrusion LLC, a spus: “Suntem extraordinar de incantati de primirea acestor certificari ravnite, care demonstreaza urmarirea de catre noi a imbunatatirii continue si angajamentul nostru neintrerupt fata de furnizarea de produse de calitate clientilor nostri. Succesul nostru in atingerea acestor scopuri reflecta dedicarea iesita din comun si munca in echipa a angajatilor nostri si a celorlalte parti cheie interesate.”

Certificarea ISO a fost decernata in urma elaborarii si a mentinerii unui sistem de management al calitatii, extrem de eficient si de eficace, ceea ce a demonstrat dedicarea White Aluminium Extrusion fata de imbunatatirea continua a calitatii. White Aluminium Extrusion a reusit sa obtina aceasta certificare dupa trei ani de functionare comerciala.

ISO 9001:2008, certificarea primita de White Aluminium Extrusion, specifica unele cerinte exigente pe care trebuie sa le indeplineasca un sistem de management al calitatii pentru a putea obtine o atare certificare. Unele dintre cerintele esentiale la care trebuie sa se supuna o companie sunt constanta furnizarii de produse care indeplinesc cerintele clientilor, cerintele aplicabile legal si cerintele de reglementare, sporirea satisfactiei clientilor prin aplicarea eficace a sistemului, ca si imbunatatirea continua a proceselor si a sistemelor. Certificarea a fost decernata de SGS Group, lider global in serviciile de testare independenta si de evaluare, in urma unui audit cuprinzator privind indeplinirea cerintelor ISO 9001:2008 in cadrul White Aluminium Extrusion.

White Aluminium Extrusion a primit certificarea Qualicoat pentru procesele sale de acoperire cu pulberi si pentru produsele sale obtinute in urma folosirii unei linii tehnologice de ultima ora.

Compania a mai obtinut, de asemenea, si certificarea “Jotun PE-SDF Approved Applicator”, tot in urma examinarii si evaluarii sistemului sau vertical de acoperire cu pulberi.

Aceste realizari de necontestat se incadreaza in viziunea White Aluminium Extrusion, exprimand angajamentul sau profund de a introduce cele mai inalte standarde ale calitatii in domeniul extrudarii de aluminiu. Vizand ameliorarea continua a produselor sale, White Aluminium Extrusion va continua sa investeasca in cele mai noi tehnologii si sa adopte cele mai noi procese din domeniu.

sursa: www.ameinfo.com

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.