ADAC primeste certificarea ISO 20000

13 septembrie 2012. Departamentul de sisteme de informatii si comunicatii din cadrul Abu Dhabi Airports Company (ADAC) a primit astazi certificarea ISO 20000 pentru managementul serviciilor IT, indeplinind cerintele Centrului de Sisteme si Informatii Abu Dhabi (ADSIC).

Certificatul ISO 20000 i-a fost inmanata directorului general ADAC, Jim E. Bennett, si vicepresedintelui departamentului de informatii si comunicatii, Hamed Al Hashemi, de catre Paul Fox, seful adjunct al misiunii ambasadei britanice in Abu Dhabi, si de catre Ahmad Al Khatib, directorul general al departamentului de asigurare si testare al organismului de certificare BSI in Orientul Mijlociu si Africa.

ISO/IEC 20000 este un standard recunoscut pe plan international pentru sistemele de management al serviciilor, care a ajutat departamentul de sisteme de informatii si comunicatii la adoptarea celor mai bune practici de management al serviciilor IT. Sistemul de management al serviciilor va contribui la alinierea serviciilor IT la obiectivele de afaceri ale ADAC, garantand, in acelasi timp, angajamentul de a indeplini nevoile in schimbare din mediul de afaceri si de a imbunatati continuu managementul serviciilor.

Prin aceasta certificare ISO 20000, ADAC se alatura unei elite care include numai cateva organizatii din Emiratele Atabe Unite. Certificarea nu poate fi obtinuta decat in urma unor audituri amanuntite si reusite si a dedicarii continue de a respecta standardele respectate la nivel international. Pentru mai multe informatii, vizitati www.adac.ae.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.