Firma de medicamente obtine recunoasterea calitatii prin ISO 9001

12 septembrie 2012. Companiei specializate in administrarea de medicamente Oxford Pharmascience i-a fost acordata de curand certificarea ISO 9001, standardul recunoscut pe plan international pentru sistemele de management al calitatii implementate intern de organizatii.

Nigel Theobald, directorul general Oxford Pharmascience, a declarat: “Ne dedicam dezvoltarii de produse inovatoare, de inalta calitate, utilizand tehnologiile noastre de reformulare, iar certificatul de conformitate cu standardul ISO 9001:2008 recunoaste faptul ca politicile, practicile si procedurile noastre se ridica la inaltimea standardelor la care se asteapta clientii nostri din sectorul farmaceutic”.

Oxford Pharmascience a dezvoltat pana acum mai multe tehnologii care le permit bolnavilor sa ia mai usor medicamentele care au sau nu nevoie de reteta. Printre inovatiile Oxford Pharmasciencese se numara tehnologia de mestecare usoara OXP Chew, platforma de mascare a gustului OXP Zero si tehnologia de eliberare controlata a medicamentelor in organism OXP Target.

Compania a semnat anul acesta contracte cu firma braziliana Ache, cu grupul german Hermes Pharma si cu gigantul farmaceutic multinational Bayer si spera ca certificarea ISO 9001 o va ajuta sa isi extinda si mai mult portofoliul de clienti.

Tehnologiile Oxford Pharmascience sunt puse la dispozitia firmelor farmaceutice prin intermediului contractelor de transmitere de know-how, ceea ce le permite acestora sa isi formuleze noi produse si sa isi intocmeasca dosare complete supuse aprobarii autoritatilor competente.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.oxfordpharmascience.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.