BigMachines primeste certificarea ISO 27001

Compania de software indeplineste standardele mondiale pentru securitatea informatiei

Chicago, Illinois. 29 august 2012. BigMachines, Inc., liderul mondial in solutiile CPQ (configurarea, determinarea si estimarea preturilor produselor) si in comertul electronic B2B (business to business), a anuntat astazi ca a obtinut prestigioasa certificare ISO/IEC 27001:2005.

Certificarea ISO 27001 confirma respectarea unui cunoscut standard publicat de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO), care le impune companiilor sa isi examineze metodic amenintarile de atac asupra conturilor, raspunderile si potentialul impact asupra sistemelor. Aceste companii de elita isi elaboreaza si isi implementeaza apoi o gama larga de masuri de control prin care sa raspunda riscurilor intolerabile. Certificarea ISO 27001 le solicita companiilor sa adopte cele mai bune practici pentru a gestiona toate riscurile si activitatile si pentru a indeplini nevoile de securitate ale organizatiei in mod neintrerupt. ISO 27001 este recunoscut international drept standardul pentru sistemele de management al securitatii informatiei (SMSI) care identifica, gestioneaza si reduce la minim o varietate de amenintari legate de securitatea informatiei.

“Deoarece stiam cat de importanta este securitatea informatiei pentru clientii nostri, ne-am propus sa obtinem conformitatea cu cel mai inalt standard mondial de management al securitatii informatiei.

Obtinerea certificarii ISO 27001 consolideaza si mai mult pozitia de lider pe care BigMachines o ocupa in domeniul CPQ,” a declarat Rick Potocki, vicepresedintele departamentului de servicii cloud din cadrul BigMachines. “Desi BigMachines ii ofera solutii CPQ unei baze mai mari de clienti decat toti concurentii nostri la un loc, aceasta acreditare ne diferentiaza si mai mult ca lideri si ne va ajuta sa ne extindem si mai mult baza de clienti care cauta cele mai inalte niveluri ale securitatii.”

Pentru a demonstra un angajament si mai ferm fata de cele mai inalte niveluri ale securitatii, conducerea BigMachines a facut un pas suplimentar, cerand ca toti angajatii sai sa fie instruiti cu privire la aceasta certificare si la modul in care ea influenteaza fiecare sarcina in parte, examinand ulterior rezultatele acestui demers.

Aceasta certificare ISO 27001 li se alatura altor certificari obtinute de companie, SAS 70 si U.S.-EU Safe Harbor in sectorul comercial.

BigMachines este lider mondial in facilitarea vanzarilor B2B, ajutand companiile sa vanda mai mult si sa vanda mai repede. Aplicatia de configurare premiata dezvoltata de BigMachines si solutiile sale software de comert electronic permit vanzarile rapide intre clienti prin fluidizarea proceselor de vanzare. Pentru mai multe informatii, vizitati www.bigmachines.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.