Fabricant de piese si ansamble metalice, certificat ISO 9001

Elk River Machine obtine certificarea ISO 9001 pentru sistemul de management al calitatii

Elk River, Minnesota. 24 august 2012. Firma de consultanta privind implementarea sistemelor de management Enterprise Minnesota a felicitat compania Elk River Machine pentru obtinerea certificarii Organizatiei Internationale pentru Standardizare ISO 9001:2008.

Presedintele Enterprise Minnesota, Bob Kill, a spus ca aceasta realizare va sprijini potentialul de viitoare crestere a companiei. Kill a tinut un discurs cu ocazia evenimentului organizat pe 17 august in Elk River, unde i-a inmanat lui Jim Barthel, presedintele Elk River Machine, o insigna in onoarea realizarii recente obtinute de companie.

Kent Myhrman, consultantul Enterprise Minnesota, a sprijinit timp de zece luni procesul de certificare ISO demarat de Elk River Machine prin servicii de consultanta care au ajutat compania sa isi incorporeze standardele de afaceri recunoscute la nivel international in proceselor sale de productie.

“Certificarea ISO 9001 a ajutat Elk River Machine sa isi implementeze un sistem complet de management al calitatii,” a mai spus Bob Kill.

Elk River Machine, o divizie a companiei Cretex, fabrica piese si ansamble metalice personalizate, destinate mai multor piete de desfacere. Divizia sa de echipamente destinate betonului ofera la comanda echipament pentru prelucrarea, transportul si turnarea betonului. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ermc.com si www.cretexinc.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.